Retur/Byte – FritidsPunkten
Gå vidare till innehåll

FRI FRAKT ÖVER 499KR

UPP TILL 60% RABATT TILL MIDNATT

  Retur/Byte

  Önskar du att göra en retur efter du mottagit din vara kontaktar du kundtjänst via fliken "Kontakta oss" . Läs igenom villkoren nedan före kontakt angående retur.

  Kontakta alltid kundservice vid önskan om retur för att inte riskera att din retur går i retur till dig. Ingen adress på hemsidan avser returadress och kan inte hantera returer vilket därför kommer gå i automatisk återsändning till dig. Observera att returrätt inte gäller för hygienvaror (underkläder etc.) och förbrukningsvaror. 

  Varje produkt du returnerar måste vara i samma skick som du fick den och i originalförpackningen. Läs igenom allmänna villkor nedan innan kontakt för retur.

  Allmänna villkor:

  - Vi uppmuntrar kunderna att noggrant läsa vår returpolicy och att se till att alla artiklar är kvalificerade för retur för att undvika besvikelse.

  - Återbetalningar eller butikskredit kommer att utfärdas inom 60 dagar från det datum då vi mottar din retur på vår returadress.

  - Du har 14 dagar från det datum då du mottog din beställning för att returnera dina varor för återbetalning eller butikskredit. Alla returer som inte görs inom detta fönster kommer att avvisas.

  - Vi ger en återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod för alla prisvärda varor.

  - Föremålen måste vara i sitt helt nya, oanvända skick och i originalförpackningen för att vara berättigade till återbetalning.

  - Alla våra ordrar skickas från Kina, vid returer ska de skickas tillbaka till Kina. 

  - Observera att nöjd kund garanti inte omfattas av öppet köp för hygienvaror, underkläder eller förbrukningsvaror 

  - Objekt som returneras till oss som inte är berättigade till återbetalning eller butikskredit kommer att kasseras eller skickas tillbaka till dig på din egen bekostnad.

  - Alla varor som köpts med ett presentkort eller butikskredit kan inte returneras. Presentkort som köpts och butikskredit utfärdad av oss kan inte bytas eller återbetalas.

  - Alla fraktkostnader och statliga skatter återbetalas inte.

  - Avbokningar accepteras endast för prisvärda varor, inom 60 minuter efter att en beställning har gjorts.

  - Villkoren för vår returpolicy gäller vid felkommunikation eller på annat sätt.

  Om du alls har några frågor angående vår returpolicy, vänligen kontakta oss direkt och en av våra kundsupport specialister hjälper inom 2-3 arbetsdagar.

  FRI FRAKT ÖVER 499kr

  Trygga betalningar med Klarna

  Över 100.000 nöjda kunder