5 grymma prylar du inte visste fanns – FritidsPunkten
Gå vidare till innehåll

FRI FRAKT ÖVER 499KR

UPP TILL 60% RABATT TILL MIDNATT

  5 grymma prylar du inte visste fanns

  5 grymma prylar du inte visste fanns

  Här på FritidsPunkten älskar vi prylar! Vi hittar ständigt nya prylar och vårt sortiment innehåller en uppsjö av innovativa produkter som gör livet lite roligare att leva. Därför ska vi nu dela med oss av några av våra mest spännande produkter. Produkter som du kanske inte visste fanns och som förhoppningsvis kan inspirera dig, precis som dom inspirerat oss. 

  Vi ska inte dra ut på det mycket längre, utan här kommer topp 5 grymma prylar som du inte visste fanns!

  #1 Vattenbaserad rostlösare

  Ända sedan järnåldern har rost varit ett stort problem och någonting som vi alla någon gång kämpat med att bli av med. Vem har inte stått där med stålull och borstat sig svettig? Visste du att det nu finns en superenkel och näst intill revolutionerande metod för att bli av med rosten?


  Vår produkt heter RustPrimer och är en vattenbaserad rostlösare. Det här är en produkt som verkligen gör skillnad. Genom att applicera RustPrimer med pensel och sedan vänta 20 minuter, är rosten borta och kvar finns en skyddande hinna som ser till att avvärja framtida rostangrepp. 

  #2 Näring till naglar

  Det här är en produkt som får en självklar plats på den här listan och som dessutom är en av våra bästsäljare här på FritidsPunkten. NailForumla appliceras på dina naglar och vitaliserar dom. Metoden bygger på ny forskning och ger enkelt förklarat ny näring till dina naglar. Det här gör i sin tur att dina naglar på bara 2-4 veckor blir vackrare och ser mer naturliga ut. Ett måste för alla som vill ha fina naglar!

  #3 Återanvändningsbar kaffekapsel

  På tredje plats över prylar som du inte visste fanns kommer vår återanvändningsbara kaffekapsel - ReCapsule. En kapselmaskin är underbart att ha i hemmet och det går snabbt och smidigt att ordna en kopp kaffe. Den enda nackdelen är alla dessa kapslar, som är dyra och som måste återvinnas. ReCapsule löser det här problemet på ett finurligt sätt, då du kan fylla på med vanligt malet kaffe direkt i kapseln och använda den hur många gånger som helst! Smart va?


  #4 Täck över mat enklare än någonsin

  Trött på gladpack som klibbar ihop sig varje gång du ska täcka över mat och ställa in den i kylen? Då ska du spana in EasyWrap! Dessa smidiga plastöverdrag kommer i 100-pack och är elastiska, så att du kan täcka över tallrikar och skålar i olika storlekar utan några problem. En smart produkt som gör skillnad i köket!

  #5 Förbättrad hälsa via dina fötter

  Att fötterna har olika zoner som är direkt kopplade till övriga kroppen har varit känt sedan urminnes tider. Men nu finns en produkt som använder den här kunskapen för att få hela din kropp att må bättre. Ett plåster under foten är allt som behövs för att du ska få uppleva positiva hälsoeffekter. HerbalPads är ett plåster som du fäster under foten och kan bära när du sover. Naturliga ämnen gör bland annat att du minskar symptom relaterade till stress. Många upplever också minskad smärta efter att ha använt dessa plåster. 


  Vi hoppas att du fått upp ögonen för några av våra nya spännande prylar! Du hittar alla dessa hos oss på FritidsPunkten! 

  FRI FRAKT ÖVER 499kr

  Trygga betalningar med Klarna

  Över 100.000 nöjda kunder